Make your own free website on Tripod.com

 

Kik vagyunk és mit akarunk...

Mi vagyunk a legjobbak, legalábbis azok szeretnénk lenni e területen...

Mit teszünk e cél érdekében ?

Megpróbáljuk az ügyfelek kívánságait mindenek fölé helyezni, állandó akcióinkkal a régi ügyfeleket megtartani, és újakat megnyerni. Szolgáltatásunk minél szélesebb körben ismertté tenni, disztribútori hálózatot kiépíteni.

Jelenleg csak a magyarországi cégekről tudunk információkat szolgáltatni, de keressük a lehetőséget, azokat a hasonló információs tevékenységet folytató partnereket akikkel együttműködni tudnánk.

Természetesen esetenként egyéni kérelmek teljesítését is vállaljuk, de főleg disztribútori hálózat kiépítésére törekszünk, ezért a legtöbb akciónkat is számukra dolgoztuk ki, s igyekszünk minden egyéni kérelmezőt valamelyik disztribútorunkhoz irányítani.

Akciók :

    ha egy hónap alatt az átlag kérés/nap > mint 100 USD a végösszegből 10% kedvezményt adunk,

    ha egy hónap alatt az átlag kérés/nap > mint 50 USD a végösszegből 5% kedvezményt adunk,

ki lehet disztribútor ?

    - bárki aki képességet érezz egy saját hálózat kiépítésére, tapasztalataink szerint a legsikeresebbek a külföldön élő magyarok, azok akik külkereskedelemmel foglalkoznak, azok a szakfordítók, tolmácsok akik jelentős ügyfélkörrel rendelkeznek, és nem utolsó sorban azok a webmesterek akik szolgáltatásunk reklámozzák.

Ha valaki úgy dönt, hogy szívesen kipróbálja képességeit e területen, mi igyekszünk a tőlünk telhető maximális segítséget, támogatást megadni.